Voor organisaties

Voor organisaties die de pitching skills en vertelkracht van hun professionals willen vergroten omdat ze geloven dat storytelling een must have vaardigheid is.

Het effect van teamtraining

Ruim 700 directeuren, experts en medewerkers van bedrijven als KPMG, EIFFEL, Universiteit van Amsterdam en VodafoneZiggo volgenden Into the light als in company training. Deelnemers komen verder uit organisaties als: ABN AMRO, Pax for Peace, IBM, Tesla, Philips, Yacht, Friesland Campina, TNO, Het Financieele Dagblad, LUMC, Triodos Bank, EV-Box, etc.

EEN SNELKOOKPAN VAN OEFENINGEN

Eerst doen, dan uitleggen. Binnen het eerste uur heeft iedereen al op het podium gestaan. In deze snelkookpan van oefeningen en persoonlijke feedback ontstaat een sterk gevoel van verbinding tussen de deelnemers die elkaar op een nieuwe manier zien en ontmoeten na het delen van vaak persoonlijke verhalen.

Proef de sfeer
Bekijk onze trailer

ONS AANBOD

INTO THE LIGHT – INCOMPANYTRAINING VOOR TEAMS & ORGANISATIES

01

Storytelling is de sleutel tot succes als je je luisteraar wil inspireren en overtuigen en als je mensen mee wil nemen in jouw zienswijze. Met een impactvol verhaal bouw je geloofwaardigheid op bij je publiek voor jezelf, je team, je bedrijf en je ideeën. Met een sterk verhaal inspireer je je publiek, of het nu gaat om collega’s, klanten of een congres publiek.

COntact ons

02

PRESSURE COOKER STORYTELLING

Kennismaken met de kracht van storytelling? In de Pressure Cooker Storytelling dompelen jij en je team je 3,5 uur onder in de wereld van verhalen. Deelnemers krijgen effectieve tools aangereikt voor de opbouw en structuur en leren een persoonlijke ervaring om te zetten naar een goed lopend en inspirerend verhaal. De Pressure Cooker wordt afgesloten met de presentatie van “the winning story”. De Pressure Cooker Storytelling kan worden ingezet voor onboarding events, teambuilding of als masterclass met je klanten. We passen aan op basis van thema’s die voor jouw team of organisatie urgent zijn.

03

PITCHING SKILLS: MAKING AN IMPACT

Voor KPMG ontwikkelden we een training Pitching Skills op maat voor partners, directors en senior managers. Wat kun je leren van het theater? Een request for proposal lijkt veel op de voorbereidingen voor een performance. In het theater willen we de harten van ons publiek veroveren. En in een commerciële pitch wil je de harten van je (potentiële) klant veroveren.
Zien hoe dat er aan toe gaat? Check deze video.